Franciacorta Brut, Franciacorta Docg Extra Brut Faccoli

Elisabetta Abrami Franciacorta Brut Biologisch 2650. Franciacorta Brut Vintage Collection Ca Del Bosco Wine Bottle Vintage Wines.


Franciacorta Docg Brut Castelveder Franciacorta Docg Antica Enoteca Giulianelli Vini E Liquori Storici

80 Chardonnay en 20 Pinot Bianco de druiven van deze brut zijn handgeplukt.

Franciacorta brut. Een derde van de wijn rijpt op eikenhout. De assemblage bestaat uit chardonnay 60 pinot blanc 30 en pinot noir 10. Tegenwoordig geeft de 2800 hectare grote wijngebied veertien miljoen flessen per jaar en is het de meest prestigieuze mousserende wijn van Italië.

Een derde van de wijn wordt gevinifieerd op eikenhouten vaten waarna de wijn in totaal 24 maanden op fles sur latte rijpt voor hij na de dégorgement ontgisting de kelder verlaat. Met een vleugje perzik en een hint van toast. Er bestaat ook een Rosato een Millesimato en een Riserva.

Het is gelegen aan de monding van de Val Camonica een rivier die een uitlaatklep was voor de gletsjers die tijdens de laatste ijstijd de bergen bedekten. Berlucchi 61 Franciacorta Brut 1587 uit de wijnkelders van Guido Berlucchi is een wijn mousserende met herkomstaanduiding Franciacorta met geselecteerde druiven van pinot nero en chardonnay en die een alcoholgraad van 125º bevat. Net als veel van de grote wijngebieden in de wereld is de Franciacorta regio het resultaat van een geologisch toeval.

Vergelijk de prijzen voordat je koopt. Klik op de foto voor meer info. De Extra Brut lees.

Bonomi Tenuta Castellino biedt ons deze Castello Bonomi Franciacorta Brut Cruperdu Millesimato 2014 2892 een wijn mousserende vervaardigd in het gekwalificeerde wijngebied Franciacorta met een selectie van pinot nero en. Now the winery represent a point of reference of the whole area of franciacorta. De Franciacorta Millésimé bevat minstens 85 procent wijn uit het aangegeven jaar.

Een Franciacorta DOCG Satèn wordt enkel van witte druiven gemaaktPinot Blanc mag tot maximum 50 aanwezig zijn. Wij adviseren de Franciacorta Brut te drinken in combinatie met oesters of andere schaal- en schelpdieren bij frisse salades of kipgerechten. Dat een goede Franciacorta zich kan meten met Champagne wordt nog maar eens bewezen door de Gran Cuvée Brut Black Label.

Produced exclusively as a Brut type. Volle en sappige smaak. Vind de beste deals bij ProductShopper.

Franciacorta ist eine italienische Weinbauregion in der Lombardei mit DOC-Status seit 1967. Lantieri Franciacorta Extra Brut NV 2600. Der Franciacorta Brut wird hier seit 1983 produziert er ist eine Assemblage aus Chardonnay 60 Pinot Bianco 30 und Pinot Noir 10.

Franciacorta DOCG is een schuimwijn die gemaakt moet worden volgens de Méthode Traditionelle. Beendroog bestaat uit een blend van 60 chardonnay 30 pinot bianco en 10 pinot noir. Advertentie Vind en vergelijk producten van de beste merken en retailers bij ProductShopper.

ONZE FRANCIACORTAPRODUCENTEN De tweede stap van Bubbles by Bruud in de wereld van mousserende wijnen is franciacorta. Drink deze bubbel op een temperatuur van 8-10C. Franciacorta is de Italiaanse tegenhanger van Champagne en absoluut niet te vergelijken met Prosecco.

Zachte persing fermentatie in thermogeconditioneerde inox vaten 6 maanden rijping in. Mosnel elaborates this Mosnel Franciacorta Brut 2388 a sparkling wine from Franciacorta and has an alcohol content of 12. De wijn heeft een lange flesrijping waardoor hij een mooie getoaste impressie krijgt met noten en honing.

Bellavista Franciacorta Grande Cuvee Alma Brut is een schitterende mousserende wijn. In de smaak is de wijn strak en verfijnd met lengte en complexiteit. Vind de beste deals bij ProductShopper.

Paderno Franciacorta Rodengo Saiano - Lombardia. MICHELLE COLD CREEK Col Valley WA 50 JORDAN Russian River. 36 maanden kelderrijping zorgt voor een complexe Franciacorta gevuld met rijp fruit en banketroom maar vooral een verbluffende minerale frisheid.

Een mousserende wijn met een volle rijke maar droge Brut smaak. Cascina San Pietro Franciacorta Cuvée Oro Brut. Deze wijn is een millesimato uit 2010 en is prachtig mooi gerijpt.

Klik op de foto voor meer info. De Franciacorta Brut heeft een strogele kleur en een fijne parelingHet boeket bestaat vooral uit rijp fruit biscuit en mineraliteit. In deze regio bij het Iseomeer in Lombardia worden nu de vruchten geplukt van een van een toewijding aan kwaliteit en uiterst strenge regelgeving vanuit het consorzium van franciacorta.

De appellatie stelt veel meer eisen dan die van de Champagne de opbrengst is beperkt tot 9000 kilogram per hectare. Vergelijk de prijzen voordat je koopt. Franciacorta Riserva is made from particularly excellent Vintage wines and in order for them to fully unlock the potential of their fragrances and tastes they must remain on the lees for many years.

De Franciacorta regio is gelegen in Lombardia Italië aan het Iseo meer. Deze mousserende wijn uit Noord-Italië is een blend van chardonnay met 20 pinot nero. Advertentie Vind en vergelijk producten van de beste merken en retailers bij ProductShopper.

De wijngaarden van 50 hectare zijn gesitueerd in het gebied tussen Brescia en het Iseomeer. Cascina San Pietro Cuvée Oro Brut MAGNUM.


Saten Franciacorta D O C G Brut


Franciacorta Docg Brut La Montina Sparkling Wine On Offer Saporidoc Uk


Franciacorta Brut Docg Ferghettina


Marchese Antinori Cuvee Royale Franciacorta Wina Wlochy Sklep Z Winem Bachus


Franciacorta Brut Docg 1 5l Magnum 12 5 Bosio Bottle Of Italy


Franciacorta Gran Cuvee Brut Farina Wina


Saten Brut Franciacorta Docg Lebarbatelle


Franciacorta Brut Docg Grande Cuvee Alma Brut Bellavista


Franciacorta Brut Docg Price 16 99 Uritalianwines


Franciacorta Docg Extra Brut Faccoli


Berlucchi 61 Saten Brut Docg Franciacorta Wina Wlochy Sklep Z Winem Bachus


Bellavista Franciacorta Saten Brut Wlochy Lombardia Wino Musujace


Franciacorta Saten Brut Ferghettina Wino I Przyjaciele Sklep Oraz Importer Win Krosno


Wino Fratelli Berlucchi Brut 25 Franciacorta Docg Kondrat Wina Wybrane


Tannico


Franciacorta Brut Barone Dell Isola


Franciacorta Brut Docg Lombardy Italy Ferghettina Uritalianwines Com


Contadi Castaldi Franciacorta Docg Brut


Wino Franciacorta Ca Del Bosco Vintage Brut 0 75l Smaczajama Pl

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here